Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Glam Nails

Καλησπέρα σας και καλό σας απόγευμα! Ελπίζω να άρχισε με πολύ χαρά και κέφι η εβδομάδα σας. Σήμερα λέω να συζητήσουμε για κάτι πιο ανάλαφρο, ανοιξιάτικο και ... χρωματιστό! Τώρα τελευταία έχω κολλήσει λίγο με το youtube και τα διάφορα βίντεο ομορφιάς που ανεβάζουν διάφορες κοπέλες που επικρατούν στο χώρο. Παρατήρησα λοιπόν, ότι τα νύχια σε παλ χρώματα επικρατούν κατά πολύ τη φετινή άνοιξη. Επίσης, το μήκος είναι ακριβώς αυτό που έχω και λατρεύω καιρό τώρα με λίγο μακρύ τετραγωνισμένο ή ελαφρώς μυτερό σχήμα. Προσοχή! Όχι στα μυτερά και πολύ μακριά νύχια που θυμίζουν νύχτες halloween και νύχτες κυνηγιού μαγισσών. Εκτός του ότι είναι αντιαισθητικά είναι και τελείως άβολα στις καθημερινές κινήσεις, ακόμα και επίπονα θα έλεγα αν έχετε την τύχη να φοράτε φακούς επαφής!!!

Πίσω στο χρωματολόγιο λοιπόν, παρατήρησα ότι πολύ ωραία και ανοιξιάτικα χρώματα είναι το baby blue, bubblegum pink, το μιντί (είτε αυτό περιέχει περισσότερο πράσινο είτε περισσότερο μπλε) - ένα πολύ ωραίο μανό σε αυτό το χρώμα βρήκα στη μάρκα της erre due - επίσης, το άσπρο-μπλάνκο έχει κάνει την επιστροφή του. 

Αν πάλι έχετε κάνει τα κουμάντα σας και έχετε βρει ένα καλό και οικονομικό μέρος να κάνετε το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας θα σας πρότεινα ανεπιφύλακτα τα pattern prints κυρίως ασπρόμαυρα, αλλά γιατί να μη δοκιμάσει ο καθένας την δική του εκδοχή; Στο κάτω κάτω νύχια είναι! Ας το δούμε ως ένα λευκό καμβά που περιμένει να μεγαλουργήσουμε πάνω του ανάλογα με τα δικά μας αισθήματα και γούστα!
Επίσης, θα πρότεινα να δοκιμάσετε ένα καινούργιο τρόπο μανικιούρ, το shellac, δεν είναι ακόμα αρκετά διαδεδομένο, ειδικά στην Ελλάδα αλλά κρατάει καιρό, ξεβάφει με εύκολο τρόπο και δεν χαλάει την επιφάνεια του νυχιού με την αφαίρεσή του όπως το gel. 

Εδώ έχω κάποιες προσωπικές προτάσεις με τα αγαπημένα μου χρώματα και βερνίκια τα οποία σας πληροφορώ πως χρησιμοποιώ τακτικότατα! Α και ας μην ξεχνιόμαστε το πιο ωραίο αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει τα ωραία βαμμένα νύχια είναι τα δαχτυλίδια! Μεγάλα, μικρά, εκκεντρικά ή και όχι το αφήνω στην επιλογή σας, το σίγουρο είναι πάντως πως δε θα θεωρούσα για κανένα λόγο ένα σύνολο ολοκληρωμένο χωρίς τα αξεσουάρ. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου